Farverige metervarer

Metervarer, perfekt til det kreative projekt

Metervarer er ikke bare metervarer, der findes nemlig mange forskellige kvaliteter, farver, mønstre og det er uendeligt hvad man kan skabe af kreative ting ud af metervarerne. 

Vores stof metervarer her på shoppen er specielt gode til alt inden for boliginteriør. Man kan for eksempel sy gardiner, puder, hynder, duge, altanfortræk og cafefortræk af vores metervarer.

Metervarerne er restmetervarer og kommer fra en dansk systue. Her bliver der syet alt inden for boliginteriør, og metervarerne kommer fra flere forskellige kendte leverandører. Det er også her alle vores ydelser i form af syning af gardiner, hynder, puder, duge, cafefortræk, altanfortræk og prøverum bliver syet. 

Alle vores metervarer er restmetervarer, og derfor er der i gennemsnittet mellem 3 og 20 meter pr rulle. Har man derfor udset sig et stykke stof og ønsker mange meter, er man altid velkommen til at kontakte os og hører om der er nok til ens projekt.

Er du i tvivl om hvilken metervarer du skal vælge, om den vil passe godt hjem til dig, om den vil passe til de farver du har i dit hus, om kvaliteten er som du drømmer om, eller om det er den ene eller anden metervarer man skal have til ens projekt, så sender vi også stofprøver ud. Stofprøven finder du under "tilbehør" og er gode til at komme tvivlen til gode.

Ud over stofprøverne er du også velkommen til at komme ud og kigge på metervarerne i virkeligheden. Her har vi flere metervarer end dem vi har her på shoppen, og det kan være nemmere at se og mærke om metervareren passet lige til ens ønsker. Du skal blot skrive en mail til os under "kontakt" her på siden, eller pr. mail på Silje@metervarer-shoppen.dk også aftaler vi en tid du kan komme. 

Vi vil også gerne se hvad du får ud af de metervarer du køber her fra shoppen. Så del endelig dine projekter med os og hinanden på instagram med #metervarershoppen

Har du andre spørgsmål omkring vores metervarer, så skriv endelig

Silje - Metervarer-Shoppen

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.