Jeg lader kreativiteten flyde...og får plads til andre interesser

Jeg lader kreativiteten flyde...og får plads til andre interesser

De seneste måneder har kreativiteten fyldt en hel del her på siden og på de sociale medier. Det kreative er en side af mig og af mine interesser som jeg sætter stor pris på og nyder. Men jeg kan også mærke at andre interesser og sider af mig kalder på at få plads. Derfor har jeg gået og grublet lidt over hvordan dette har skulle komme til udtryk, om det var her på siden eller et helt andet sted. Jeg drømmer nemlig om at omfavne de sider som interessere og fascinere mig, som er et mix af 3 helt essentielle emner

1. Kroppen og Sjælen

2. Mad og Haven

3. Kreativitet

Netop disse emner vil jeg prøve at omfavne her på UHRT og se om dette kan fungere som en helhed. For til trods af forskellighederne inden for emnerne, så trækker de også tråde til hinanden. Udvikling, nysgerrighed, kreativitet og det at skabe noget er alle elementer i kernen på de 3 områder, jeg ønsker at bevæge mig inden for. 

Noget der også har fyldt i mig og som jeg har tænkt over, er det at jeg gerne vil formidle noget mere, være mere åben og lade det være skønt uperfekt alt det jeg laver. For jeg kan mærke at der er noget der trækker i mig når det kommer til at skrive, lave videoer og bare formidle. Øvelse gør mester og jeg tænker at kaste mig ud i det og prøve nogen forskellige ting af. Så må vi se hvad der virker og hvad der ikke gør, der skal jo være plads til at tage et par skridt frem for så at opdage at jeg er nød til at tage et tilbage igen. 

Netop den indstilling vil jeg gerne dyrke noget mere. Alt for mange gange er jeg gået til ting, som om det var alt eller intet. Det lukker dog ganske hurtigt ned for en masse muligheder, som jeg jo egentlig gerne vil prøve at forfølge. Men for nu sætter vi et nyt forsøg ind men nye ændringer der er på vej ind på shoppen, måske for en kort periode, måske for evigt.

Jeg glæder mig til at dykke ned i denne nye udfordring og se om det kan noget. 

Knus Silje 

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

 • Jeg lader kreativiteten flyde...og får plads til andre interesser

  Jeg lader kreativiteten flyde...og får plads ti...

  Kroppen og Sjælen - Mad og Haven - Kreativitet - Er alle interesser af mine, som jeg ønsker at UHRT skal indeholde. Derfor går drømmene højt og tankerne langt væk når vi...

  Jeg lader kreativiteten flyde...og får plads ti...

  Kroppen og Sjælen - Mad og Haven - Kreativitet - Er alle interesser af mine, som jeg ønsker at UHRT skal indeholde. Derfor går drømmene højt og tankerne langt væk når vi...

 • Kærlighed for det kreative

  Kærlighed for det kreative

  Jeg elsker at være kreativ og skabe ting. Denne forkærlighed for det kreative og en strøm af videoer på instagram satte i gang i en drøm om at tilbyde mere...

  Kærlighed for det kreative

  Jeg elsker at være kreativ og skabe ting. Denne forkærlighed for det kreative og en strøm af videoer på instagram satte i gang i en drøm om at tilbyde mere...

 • I går blomstrede UHRT

  I går blomstrede UHRT

  Jeg vil med stor glæde fortælle at Metervarer-Shoppen skifter navn til UHRT, og med denne nyhed følger også et nyt udseende på shoppen, samt nye varer. Metervarer-Shoppen har været mit...

  I går blomstrede UHRT

  Jeg vil med stor glæde fortælle at Metervarer-Shoppen skifter navn til UHRT, og med denne nyhed følger også et nyt udseende på shoppen, samt nye varer. Metervarer-Shoppen har været mit...

 • UHRT

  UHRT

  YESSSS - Endelig er tiden kommet til at offentliggøre denne kæmpe nyhed - I dag blomster UHRT for fuld flor, efter et lille frø i vinters blev plantet i mig. I...

  UHRT

  YESSSS - Endelig er tiden kommet til at offentliggøre denne kæmpe nyhed - I dag blomster UHRT for fuld flor, efter et lille frø i vinters blev plantet i mig. I...

1 af 4