UHRT

UHRT

YESSSS - Endelig er tiden kommet til at offentliggøre denne kæmpe nyhed - I dag blomster UHRT for fuld flor, efter et lille frø i vinters blev plantet i mig. 

UHRT er navnet på det der tideligere hed Metervarer-Shoppen og som i denne nye form kommer til at spænde bredt over kreationernes verden. Det hele bygger nemlig på en drøm om en shop der i højre grad afspejler mine interesser og virke her i livet. 

I dag Mandag d. 9 Maj, åbner første step på den rejse UHRT og jeg er på vej ind i. Broderier, Ler, sytilbehør og farverigt arbejdstøj er blot de første elementer i shoppen her. Det sammenlagt med vores allerrede brede udvalg af de populærere gardinbånd, gardinskinner og metervarer, kan det kun blive godt.

Jeg glæder mig til denne nye tid, og jeg håber i vil følge med, både her på shoppen og på de sociale medier. 

UHRT er navnet fordi..

Som urter spirer kreativiteten stille og roligt frem, næret af vind, vand og varme. Det sås som et lille frø, vokser stort og vildt med hjælp og pleje. Vi bruger det som krydderi på vores tilværelse eller som lindrende medicin til vores helbred. 

Netop dette er hvad UHRT og Kreativitet er for mig, og mit ønske er at udbrede og dele denne forkærlighed for at skabe med alle jer - derfor starter mit fokus også på det jeg kalder "Siljes Værksted" der med tiden skal indeholde alt hvad hjertet begær af ting til at udfolde sit kreative jeg.

Kreative hilsner Silje 

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

 • Jeg lader kreativiteten flyde...og får plads til andre interesser

  Jeg lader kreativiteten flyde...og får plads ti...

  Kroppen og Sjælen - Mad og Haven - Kreativitet - Er alle interesser af mine, som jeg ønsker at UHRT skal indeholde. Derfor går drømmene højt og tankerne langt væk når vi...

  Jeg lader kreativiteten flyde...og får plads ti...

  Kroppen og Sjælen - Mad og Haven - Kreativitet - Er alle interesser af mine, som jeg ønsker at UHRT skal indeholde. Derfor går drømmene højt og tankerne langt væk når vi...

 • Kærlighed for det kreative

  Kærlighed for det kreative

  Jeg elsker at være kreativ og skabe ting. Denne forkærlighed for det kreative og en strøm af videoer på instagram satte i gang i en drøm om at tilbyde mere...

  Kærlighed for det kreative

  Jeg elsker at være kreativ og skabe ting. Denne forkærlighed for det kreative og en strøm af videoer på instagram satte i gang i en drøm om at tilbyde mere...

 • I går blomstrede UHRT

  I går blomstrede UHRT

  Jeg vil med stor glæde fortælle at Metervarer-Shoppen skifter navn til UHRT, og med denne nyhed følger også et nyt udseende på shoppen, samt nye varer. Metervarer-Shoppen har været mit...

  I går blomstrede UHRT

  Jeg vil med stor glæde fortælle at Metervarer-Shoppen skifter navn til UHRT, og med denne nyhed følger også et nyt udseende på shoppen, samt nye varer. Metervarer-Shoppen har været mit...

 • UHRT

  UHRT

  YESSSS - Endelig er tiden kommet til at offentliggøre denne kæmpe nyhed - I dag blomster UHRT for fuld flor, efter et lille frø i vinters blev plantet i mig. I...

  UHRT

  YESSSS - Endelig er tiden kommet til at offentliggøre denne kæmpe nyhed - I dag blomster UHRT for fuld flor, efter et lille frø i vinters blev plantet i mig. I...

1 af 4