Kærlighed for det kreative

Kærlighed for det kreative

Jeg elsker at være kreativ og skabe ting. Over det sidste år har denne interesse taget til, og jeg nyder hver dag at have et noget i hænderne og se den udvikling som der sker selv efter kort tid. 

Jeg har egentlig altid været glad for det at være kreativ, da jeg gik i folkeskole var det billedkunst, på efterskole var mit ynglings lokale og fag krea. Langs min tid i gymnasiet, var forelæggelse noget jeg brugte til at give ro - På min malebog stod der også "Mal og slap af" og nettop dette oplever jeg ved de fleste kreative projekter jeg kaster mig ud i - det giver en ro og glæde.

I efteråret blev jeg inspireret til at prøve kræfter med Diamant billeder, og det fangede mig med det samme. For ganske enkelt kunne man skabe noget flot, og brugbart. Dette har jeg siden hen suppleret op med både broderier og hækling som jeg i dag skifter rundt imellem. 

Nettop denne forkærlighed for det kreative og en strøm af videoer på instagram satte i gang i en drøm om at tilbyde mere end blot stof metervarer og gardinbånd. En drøm om at tilbyde de ting jeg elsker at fylde min hverdag ud med, og forhåbentligt være med til at inspirere andre til at opleve den ro og glæde det kan give at sætte sig og skabe noget.

Siden i vinters her jeg arbejdet for at udvide inden for syning og gardiner, der allerrede nu indebær et stort udvalg af gardinskinner og inden længe vil shoppen også blive fyldt op med diverse sytilbehør af nåde, tråd og meget mere. I dag tilbyder jeg også broderier og polymer ler, som netop er et skridt på vejen til en mere kreativ tilværelse. Alt dette er at finde under siden "Siljes Værksted"

Betegnelsen "Siljes Værksted" opstod i vinters. I et hjørne der hjemme, havde jeg besluttet mig for at dedikere netop til denne forkærlighed for det kreative. Et sted med en masse hylder, hvor alt der skal til for at være kreativ kunne stå, samtidig med at jeg kunne fremvise, for mig selv og andre, alle de ting jeg i tidens løb har lavet. Da hjørnet var skabt kaldte jeg det først for krea afdelingen, men da vi en dag havde gæster og jeg viste mit lille hjørne frem, var kommentaren i stedet "jamen det er jo nærmet et lille værksted" og ja, netop den kommentar inspirerede mig, for der så jeg at det jo er et lille værksted jeg har fået skabt mig. 

Siljes Værksted er der jeg søger til for at skabe, og jeg ønsker at inviter jer med ind i det. For noget af det gode ved at skabe, er at man både kan gøre det alene og i fællesskab. Jeg håber på at denne side kan være med til at inspirere og forsyne jer, i jeres kreative udfoldelser og at i kan opleve netop den glæde jeg har mærket for..

For som u(h)rter kan kreativiteten, både være et krydderi på tilværelsen og medicin til at skabe ro, græde og healing. Jeg ser frem til mange kreative timer med jer.

Kreative Hilsner Silje 

 

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

 • Jeg lader kreativiteten flyde...og får plads til andre interesser

  Jeg lader kreativiteten flyde...og får plads ti...

  Kroppen og Sjælen - Mad og Haven - Kreativitet - Er alle interesser af mine, som jeg ønsker at UHRT skal indeholde. Derfor går drømmene højt og tankerne langt væk når vi...

  Jeg lader kreativiteten flyde...og får plads ti...

  Kroppen og Sjælen - Mad og Haven - Kreativitet - Er alle interesser af mine, som jeg ønsker at UHRT skal indeholde. Derfor går drømmene højt og tankerne langt væk når vi...

 • Kærlighed for det kreative

  Kærlighed for det kreative

  Jeg elsker at være kreativ og skabe ting. Denne forkærlighed for det kreative og en strøm af videoer på instagram satte i gang i en drøm om at tilbyde mere...

  Kærlighed for det kreative

  Jeg elsker at være kreativ og skabe ting. Denne forkærlighed for det kreative og en strøm af videoer på instagram satte i gang i en drøm om at tilbyde mere...

 • I går blomstrede UHRT

  I går blomstrede UHRT

  Jeg vil med stor glæde fortælle at Metervarer-Shoppen skifter navn til UHRT, og med denne nyhed følger også et nyt udseende på shoppen, samt nye varer. Metervarer-Shoppen har været mit...

  I går blomstrede UHRT

  Jeg vil med stor glæde fortælle at Metervarer-Shoppen skifter navn til UHRT, og med denne nyhed følger også et nyt udseende på shoppen, samt nye varer. Metervarer-Shoppen har været mit...

 • UHRT

  UHRT

  YESSSS - Endelig er tiden kommet til at offentliggøre denne kæmpe nyhed - I dag blomster UHRT for fuld flor, efter et lille frø i vinters blev plantet i mig. I...

  UHRT

  YESSSS - Endelig er tiden kommet til at offentliggøre denne kæmpe nyhed - I dag blomster UHRT for fuld flor, efter et lille frø i vinters blev plantet i mig. I...

1 af 4