Sociale Medier, skal UHRT være med der på?

Sociale Medier, skal UHRT være med der på?

En ting jeg har tænkt meget over angående UHRT er de sociale medier. I vor dage har de fleste virksomheder der sælger til private en Facebook og en instagram. Vi ser at nogen virksomheder har en forretning udelukkende kørerne på de sociale medier. De sociale medier kan også mange gode ting, og jeg nyder selv del af den i det daglige med reels, opslag og storyes. Men jeg føler også en splittelse om det er et sted for mig og min side, UHRT, lige nu. 

Tid og energi er kostbar og når det kommer til at have en lille enkeltmands virksomhed, hvor alt er produceret af en person, ja så er alt begrænset til den enkelte persons drifter. Ting tager tid og for mig er det med de sociale medier ikke helt nemt. Der er trends og algoritmer som der for mig virker mere fjerne, end det at drive en hjemmeside. Her inde kan jeg finde ud af at organisere, planlægge også har jeg alt det råderum jeg ønsker. På de sociale medier er man begrænset til de formater som den enkelte platform tilbyder. 

På de sociale medier synes jeg det er svært at nå ud til personer der kunne finde min side interessant og eventuelt nye kunder. For siderne er bygget op på videoer og billeder der for mig at se gør det svære at få de rigtige personer ind på ens side uden også at skulle gå ind og bruge annoncer. 

På hjemmesiden her føler jeg mig mere hjemme og jeg synes det er markant nemmere at forholde sig til. Hjemmesiden og google er langt hen af vejen bygget op på ord, og de der kommer til min side her, gør det fordi de har et behov, et ønske som de aktivt har søgt efter at få udfyldt. Det giver for mig mere mening at de mennesker der google og finder frem til mig, gør det på baugrund af deres egne søgninger. 

I dag har UHRT 3 sider - Hjemmesiden her, en Facebook side og en Instagram side. Men jeg har overvejet om jeg skulle stoppe med at arbejde på de sociale medier. For at kunne fokusere min energi og min tid rigtigt. Jeg oplever at jeg bruger en masse tid på det, uden at der reelt sker noget som helst. De sociale medier er i dag en vej for mig, til at nå ud til venner og bekendte, men at nu ud til potentielt nye kunder, ja, det synes jeg er svært. Den tid og de kræfter der for min side skal lægges i at lærer, navigere, redigere og planlægge de sociale medier er tid væk fra hjemmesiden, som jo er mit egentlige udgangspunk. 

Derfor er et evigt spørgsmål for mig, som shop ejer, hvor skal jeg lægge min energi. Hvilke forum og platforme jeg skal arbejde og sørger for at være opdateret på. Jeg har overvejet at starte et samarbejde op med nogen firmaer der kan tage sig af ens sociale medier, men der er også noget i mig der lader sig vente, det føles ikke helt rigtigt endnu. 

Jeg tror at hjemmesiden her er mit forum, min platform, men jeg kan også mærke at jeg skal arbejde lidt med tanken om at slippe de sociale medier, for i den tid vi lever i, ja der har jeg en følelse af at man skal være på de sociale medier med ens virksomhed - Men hvad synes du, kan en hjemmesider og virksomhed, i dagens Danmark, godt være her uden også at være på de sociale medier? Del dine tanker med mig i kommentar feltet

Knus Silje UHRT 

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

 • Sociale Medier, skal UHRT være med der på?

  Sociale Medier, skal UHRT være med der på?

  Virksomheder og sociale medier. I vore dage er det en af de store must at være aktiv på de sociale medier med ens virksomhed. Det giver et "proof of life"...

  Sociale Medier, skal UHRT være med der på?

  Virksomheder og sociale medier. I vore dage er det en af de store must at være aktiv på de sociale medier med ens virksomhed. Det giver et "proof of life"...

 • Jeg lader kreativiteten flyde...og får plads til andre interesser

  Jeg lader kreativiteten flyde...og får plads ti...

  Kroppen og Sjælen - Mad og Haven - Kreativitet - Er alle interesser af mine, som jeg ønsker at UHRT skal indeholde. Derfor går drømmene højt og tankerne langt væk når vi...

  Jeg lader kreativiteten flyde...og får plads ti...

  Kroppen og Sjælen - Mad og Haven - Kreativitet - Er alle interesser af mine, som jeg ønsker at UHRT skal indeholde. Derfor går drømmene højt og tankerne langt væk når vi...

 • Kærlighed for det kreative

  Kærlighed for det kreative

  Jeg elsker at være kreativ og skabe ting. Denne forkærlighed for det kreative og en strøm af videoer på instagram satte i gang i en drøm om at tilbyde mere...

  Kærlighed for det kreative

  Jeg elsker at være kreativ og skabe ting. Denne forkærlighed for det kreative og en strøm af videoer på instagram satte i gang i en drøm om at tilbyde mere...

 • I går blomstrede UHRT

  I går blomstrede UHRT

  Jeg vil med stor glæde fortælle at Metervarer-Shoppen skifter navn til UHRT, og med denne nyhed følger også et nyt udseende på shoppen, samt nye varer. Metervarer-Shoppen har været mit...

  I går blomstrede UHRT

  Jeg vil med stor glæde fortælle at Metervarer-Shoppen skifter navn til UHRT, og med denne nyhed følger også et nyt udseende på shoppen, samt nye varer. Metervarer-Shoppen har været mit...

1 af 4