Om Metervarer-Shoppen

Metervarer-shoppen er er mindre enkeltmandsvirksomhed, som drives af ejer og stifter Silje Lund Olesen  

Historien og drømmen bag Metervarer-Shoppen

Det hele startede med en drøm om at skabe et sted for kreative sjæle, med inspiration, guides, og kvalitets produkter. Hvor vi sammen kan udvikle os kreativt, og inspirere hinanden. Vi vil have et sted der er med til at udbrede den kreative kunst det er at sy, og vil igennem guides gøre det nemt for enhver at lære det. Dette skal ske samtidig med at vi udnytter de ressourcer der allerede er blevet produceret, og dette gør vi igennem vores kvalitets restmetervarer. 

Denne drøm og ide førte til at vi d. 29 september 2018, slog dørene op og åbnede Metervarer-Shoppen. Det er nu lidt over 1,5 år siden, men vores rejse er stadig igang. Vi er endnu en lille og forholdsvis ny virksomhed, som altid arbejder på at forbedre og udvikle sig, så hjemmesiden her bliver endnu bedre, nemmere og flottere. 

Shoppen

Metervarer-Shoppen indebærer idag restmetervarer i mange forskellige kvaliteter, farver og mønstre. Da vores metervarer er restmetervarer er der på hver rulle, alt fra få meter til mange. Vores metervarer er beregnet til boligen, og egner sig super godt til gardiner, puder, duge, hynder, prøveforhæng, altanfortræk eller som cafefortræk. Yderligere tilbyder vi også badeforhængs stof, og endvidere syning af badeforhæng. En af vores fokus områder er nemlig også syning, og vi tilbyder også syning af gardiner, syning af puder, syning af duge, syning af hynder, syning af prøveforhæng, syning af altan foretræk og syning af cafe foretræk. Alt dette findes under siden ydelser, hvor det også er muligt at få isat kovser i sit gardin eller badeforhæng, og hvor man yderligere også kan bestille en veninde aften, hvor man kan komme ud os se alle vores produkter, og udveksle ideer. Til sidst men ikke mindst tilbyder vi også diverse tilbehør både til udsmykning og det mere praktiske. Vi har alt til toppen af gardiner, både kovser, wave-bånd, rynkebånd og dertil hægter. Vi har pyntebånd i form af frynse bånd, kvastebånd, gardinkvaste og mere praktiske ting som snorsamlere og pude indmad. Så vi tilbyder mange forskellige ting, som der hele tiden udvides og udvikles på.

Mennesket bag Metervarer-Shoppen

Mennesket bag denne drøm og shop, er mig, mit navn er Silje, og jeg brænder for det kreative og den kreative proces. Jeg kan godt lide at fordybe mig, skabe ting, og samtidig udfordre mig i nyt. 

Jeg ønsker at dette sted skal være det jeg selv har manglet, og drømmer om at skabe et kreativt univers, hvor kvaliteten er i top, og hvor det er muligt for alle at sy, trods erfaring. 

Dansk systue

Vi er meget stolte over at kunne fortælle at alt vores syning sker på en dansk systue. Dermed kan man som kunde være sikker på at alt vores syning er under ordentlige forhold, og det sikre en top kvalitet af alle vores ydelser. Dette støtter danske arbejdspladser, og er med til at holde et ældgammel håndværk i live. Dette sætter vi en stor værdi i og er stolte over det samarbejde.