• Produkter

  På UHRT finder du en bred palet af produkter inden for broderikits, FIMO ler, strikkepinde samt gardintilbehør og syning. Vi værner om det skønne og det at skabe. Du finder i hovedmenuen en oversigt over vores produkter.

 • Guides

  Har du brug for hjælp til valg af produkter, opmåling, montering, udregninger eller noget helt femte, så kan gå på opdagelse i vores mange guides om gardiner og brodering. Her gør vi hvad vi kan for at hjælpe dig i valget og udførslen. Følg med, der er mange flere guides på vej.

1 af 2

Mennesket bag UHRT

Mit navn er Silje og det er mig der driver UHRT.

Jeg startet denne shop tilbage i 2018, under navnet Metervarer-Shoppen, som i maj 2022 ændret navn og udsene til det vi kender UHRT som idag.

Jeg elsker at være kreaktiv og skabe ting med mine hænder, hvilket også er baugrunden for shoppen her.

Jeg drømmer om at UHRT med tiden skal afspejle mig og mine interesser som den allerrede er godt igang med idag. Samtidig håber jeg at den med tiden også kan indeholde andre af mine intersser som er naturen, madlavning og det spirtuelle, men det kan du læse meget mere om herunder.

Drømme for siden

UHRTs udvikling er først lige begyndt og drømmene er mange.

Jeg drømmer om at have et kreaværksted, hvor vi i fællesskab kan skabe kreationer og nyde hinanden selvskab mens vi skaber vores eget.

Jeg drømmer om en dag at have et sted med køkkenhave og marker hvor kvaitets grønssager, u(h)rter, blomster og bær vokser.

Jeg drømmer om en dag at drive en resturang hvor så meget som muligt af maden skal komme fra egne rækker.

Jeg drømmer om et sted fyldt med dyr der både spreder hygge blandt gæsterne og som er med til at drive den resturangen med mælk, æg, kød.

Drømmene er mange, og jeg arbejder stille og roligt hen imod disse, der forhåbenligt en dag bliver til virkelighed.

Siljes Butik

Hvilke produkter indeholder UHRT?

Broderikits

At lave et billede blot ved at sy små krysser er jo næsten magisk. Det er selvfølgelig broderikits vi taler om her, som der findes i et utal af mønstre og motiver.

Du finder hel sikkeret broderikits lige efter din smag her på UHRT. Vi tilbyder nemlig et bredt sortimang i broderikits med dyr, blomster, køkken ting, mennesker, lande, havet, byen, bær, frugt og grønsager og meget mere.

Så gå på opdagelse i vores mange motiver, og skulle du bruge en broderiramme, ja så har vi også det.

FIMO Ler

At lave ting i ler er super moderne, og med FIMO ler kan du lave det hjemme og brænde leret i din egen ovn. Vi tilbyder FIMO ler til alle behov og aldre og de findes i et utal af farver.

Du finder både FIMO Kids der er en blø ler og som er nem at arbejde med for de mindste. Så har vi FIMO Soft som er en super god lertype til hobby projekter ligeledes med FIMO Effekts der er af samme kvalitet som FIMO soft, men som fåes både ned glitter, metallic efekt, neon, transparent og med et lokalike af granit og ædelsten. Vi tilbyder desuden FIMO professionel som er super godt hvis man arbejder med små detalier og så har denne kollektion desuden Doll Art pakker der er specialcietet til menneskeligene figuere i ler. Selvfølgelig finder du også under siden diverse redskaber til at arbejde med FIMO leret.

God arbejdslyst

Gardintilbehør

Gardiner i et hjem fuldfører det, og derfor er det også en stor del af hjemmesiden her.

Gardinbånd, gardinskinner, hægter, zinkbånd, glidere, stålknapper - Ja mange ting kan man finde hos af tilbrhør til gardiner.

Vi er her for at støtte dig når du skal sy dine egne gardiner og når du trænger til en ny gardinskinner, bukket eller lige, og i mange farver.

Sytilbehør

Pyntebånd, monteringspuder, lynlåse eller velkrobånd - Dette er blot nogen af de ting du finder under sytilbehør. Alt sammen for at understøtte dig i din kreative udfoldelse.

 • UHRT Blog

  At drive denne hjemmeside giver en masse drømme, overvejelser og daglige gørermål. Der er mange elementer i det at have en shop, både når det kommer til planlægning, optimering og udførslen i det daglige. Alt dette ønsker jeg at prøve at belyse på bloggen her, hvor iværksætterri på egne betingelser er hoved fokuset. Så læs med og bliv klogere på UHRT, her hen af vejen.

 • UHRT Guides

  At brodere, sy og lave figurer i ler, er skønt. Det at skabe noget med sine egne hænder giver både ro i sindet og sjov til fritiden. Men for at starte op på nye projekter, kan man nogen gange have brug for lidt guides omkring det. Vi arbejder derfor for at lave guides som støtter dig i din kreative proces, så du er hjulpen godt på vej med alle vores produkter her på siden.